De leukste en mooiste korte gedichtjes

Angst gedichtjes overzicht
Angst gedichtjes

In totaal 258 Angst gedichtjes

Angst is niet leuk als je dat hebt. Maar gedichten over angst kunnen je helpen om je angst te overwinnen. In mooie gedichten, en voornamelijk in angst gedichten kun je lezen dat jij niet alleen bent. Er zijn heel wat mensen op de wereld die angst hebben. Lees een paar angst gedichten en je komt al een klein beetje tot rust.

Of je nu angst hebt voor de toekomst, of angst voor bijvoorbeeld spinnen, het maakt niet uit. Angst hebben is nooit prettig. Soms weet je niet wat je met deze gevoelens aan moet. Maar dat een gedicht angst kan wegnemen, dat staat vast. Wil jij met een gedicht angst overwinnen? Dat kan!

Lees jij graag spannende gedichten? Dit kun je eveneens op de website lezen. Spannende verhalen kunnen je eventjes laten wegdromen en je angst laten vergeten. Je bent eventjes weg van de omgeving die jou bang maakt. Laat je meeslepen door mooie gedichtjes. Je wordt er een stuk vrolijker van.

Heb je bijvoorbeeld angst voor de dood of angst om iemand in je nabije omgeving te verliezen? Dan kunnen overlijdensgedichten een troost zijn. Het lezen van iemands ervaringen rond overlijden geeft moed om verder te doen. Neem gerust je periode van rouw, maar weet dat het leven toch verder gaat.

Praten over angst is misschien niet zo makkelijk. Misschien vind je dat de andere je niet begrijpt omdat hij of zij het niet zo ervaart. In gedichten lees je exact de ervaringen en de gevoelens van andere mensen. Zij helpen jou om inzicht te krijgen in je eigen gevoelens. Soms lees je zelfs oplossingen hoe je je angst kunt overwinnen.

In angst gedichten lees je hoeveel mensen er zijn in jouw situatie. Hoe hebben ze hun angst overwonnen? Raken ze ooit nog hun angst kwijt? Zijn ze bang om in de toekomst nog steeds hetzelfde te moeten voelen? Dit zijn emoties die je kunt lezen. Je voelt je beter begrepen, je leert met je angst omgaan en je vindt tips om je angst te overwinnen.

Gemiddelde score

(3.74)

Aantal stemmen

955