De leukste en mooiste korte gedichtjes

Baby gedichtjes overzicht
Baby gedichtjes

In totaal 27 Baby gedichtjes

Een baby! Nog zo klein en teer en nog een heel leven voor zich. Je wenst dit kind zoveel goeds, geluk en wijsheid toe. Wat is er dan mooier om dit via een gedicht te doen. Een gedicht wat nu door de ouders zo warm wordt ontvangen. En de baby die later volwassen is, kijkt er met veel liefde en warmte op terug. Een aandenken voor het leven!

Een van de mooiste gebeurtenissen in het leven is de geboorte van een kind. Via een leuke tekst geboortekaartje of een mooi gedicht geboorte om aan de kersverse ouders te sturen deel jij mee in dit bijzonder moment. Lieve woorden en felicitaties voor de ouders, maar ook voor de grootouders. De felicitatie geboorte wordt bijzonder door een mooi en ontroerend gedicht. Niet alleen op een kaartje maar ook via de digitale weg maak je een mooie indruk met geboorte gedichten. Ook als de kleine nog niet geboren is, kan een lief klein gedichtje aan de aanstaande ouders een mooie manier zijn om mee te delen in hun geluk.

Kies hier een mooie geboorte tekst. Geboortekaartje of aankondiging, het wordt meteen iets heel bijzonders met een gedicht erop. Je maakt als kersverse ouders op een leuke manier de geboortekaart. Zoon of dochter, hier doe je inspiratie genoeg op. Je kunt de gedichten die hier geplaatst zijn zo overnemen of gebruiken als inspiratie voor je eigen gedicht. Dat maakt de tekst nog persoonlijker. Met het gedicht kun je benadrukken hoe blij en gelukkig je bent met de komst van deze kleine. In je gedicht kun je verwerken of en wanneer je kraambezoek wenst, waar je samen met de kleine verblijft en wanneer er een kraamfeest is.

Hier hebben wij vele mooie baby gedichtjes voor je verzameld. De leukste, schattigste en ontroerendste baby gedichtjes vind je hier. En heb je zelf een mooi gedicht, voeg gerust je eigen tekst toe. Hoe groter het aanbod van gedichten, hoe meer mensen hier een geschikte tekst vinden.

Gemiddelde score

(3.59)

Aantal stemmen

241