De leukste en mooiste korte gedichtjes

Engelse gedichtjes overzicht
Engelse gedichtjes

In totaal 43 Engelse gedichtjes

Wanneer je iets gevoelig niet kan uitspreken
Je hebt het misschien ook al meegemaakt. Je voelt iets, maar je kan er niet goed mee overweg. Je wilt of kan het anderen niet vertellen, maar toch moet je dit ergens kwijt. Dan kan je er bijvoorbeeld voor kiezen om je gevoelens te noteren voor jezelf via een gedicht. Dit kan je gewoon in het Nederlands doen, maar ook bijvoorbeeld in het Engels. Mooie voorbeelden kan je hiervan vinden op Kortegedichtjes.nl. Maar waarom zou je dit doen? Hieronder enkele mogelijke redenen.

Taal gedichten - Gedicht Engels: waarom hiervoor kiezen?
Zoals eerder al gezegd is dit een manier om je diepste emoties toch een plaats te geven. Maar er zijn nog tal van redenen waarom je hiervoor zou kunnen kiezen! Enkele van deze redenen: Je kan in het Nederlands schrijven, maar in het Engels is dit toch altijd een beetje anders. Bepaalde uitdrukkingen kunnen misschien beter passen in het Engels dan het Nederlands, of je voelt je er beter bij. Soms klinkt iets misschien wat te klef in het Nederlands, het is een kwestie van smaak uiteraard. Op deze manier onderhoud je bovendien je creativiteit en het is ook perfect om je Engels te onderhouden. Een andere taal perfect onder de knie krijgen is niet vanzelfsprekend, dit moet je genoeg oefenen, een ideale manier dus in gedichten.

Dit zijn slechts enkele voorbeelden van redenen waarom hiervoor te kiezen, maar er zijn er natuurlijk nog veel meer! Deze mag je zelf invullen.

Wil je zelf ook genieten van een van deze Engelse gedichtjes?
Zijn leuke gedichten wel iets voor jou? Of misschien wil je wel grappige gedichten lezen in het Engels? Engelse gedichtjes kan je eenvoudig terugvinden in deze categorie. Ben je zelf bezig met mooie gedichten, dan kan je natuurlijk ook altijd zelf je eigen poezie gedichten doorsturen via de website en zo kan je anderen ook laten meegenieten van je talent. Veel succes en plezier gewenst hiermee!

Gemiddelde score

(3.88)

Aantal stemmen

423