De leukste en mooiste korte gedichtjes

Gedachten gedichtjes overzicht
Gedachten gedichtjes

In totaal 101 Gedachten gedichtjes

Gedachten gedichtjes zijn voornamelijk gedichten die, hoe kan het ook anders, over iemand gedachten gaan. Dit kunnen prettige gedachten zijn, hersenspinsels, maar natuurlijk ook de verdrietige gevoelens bij bijvoorbeeld het gedicht overlijden, komen aan bod. Het mooiste aan gedichten die over gedachten van ons allemaal gaan, is het feit dat iedereen wel iets heeft waar hij of zij zichzelf in herkent. Is dat nu niet juist het mooie aan schrijven? Via deze weg kan je in contact komen met oude vertrouwde gedichten, maar ook gedichten die geschreven zijn door amateurs. Zij doen echter zeker niet ten onder.

Kijk dus rustig even rond om jouw passende gedicht te vinden en laat jouw buikgevoel spreken bij de keuze van jouw bijzondere gedicht. Voor elke fase in het leven is wel een vers te vinden, speciaal bedoeld om gevoelens en gedachten vrij te laten spreken. Dit kan natuurlijk een van de vele leuke, grappige en korte gedichten zijn, voor op bijvoorbeeld een verjaardagskaart van een goede vriend, vriendin of familielid, maar ook een paar mooie gedichten om voor te dragen tijdens een uitvoering van bijvoorbeeld een schoolfeest of een jubileum. Misschien zijn de gedichten die juist over gedachten gaan belangrijk om jouw eigen gevoelens te kunnen plaatsen en/of uiten? Eigenlijk zijn alle gedichten gedachten wel hierop gebaseerd is het niet?

Uiteraard zijn er ook genoeg dichters te vinden die gedichten maken die niet meteen een zwaar thema onderbouwen. Misschien wel de diepgaande gedichten over de natuur, of de zon, of de liefde? Soms is minder meer. Of leuke gedichten en misschien wel gedichten over gedachten aan een speciale gebeurtenis?
Wat je ook zoekt, met welke gevoelens jij ook worstelt of welke dingen jij graag wilt verwoorden, bij gedachten gedichtjes vind je ze vast.

Gemiddelde score

(3.90)

Aantal stemmen

502