De leukste en mooiste korte gedichtjes

Humor gedichtjes overzicht
Humor gedichtjes

In totaal 73 Humor gedichtjes

Lachen is gezond. Dat is een cliché zo groot als een huis! Maar geef toe: het is gewoon zo. Als je grappige gedichten hoort of leest, dan wordt je meteen vrolijk. Bovendien kun je humor gedichtjes in vrijwel alle omstandigheden gebruiken.

Bedrijfsfeestjes of bijeenkomsten met de familie zijn bijvoorbeeld ideaal om een aantal humor gedichtjes te gaan opzoeken. Op de website staan er talloze, die voor heel wat gelegenheden van toepassing zijn. Zoek leuke gedichten, schrijf ze op een kaartje en maak iemand blij. Zo kun je bijvoorbeeld bij een verjaardagscadeau een grappige tekst of verjaardagsgedichtje voegen. Zo wordt je cadeau dubbel zoveel waard.

Zoek in gedichten humor. Dit is immers heel gezond voor je geestelijke toestand. Je verdrijft er je zorgen mee of je wilt graag gewoon eens gek doen. Humor is de saus van het leven, zoveel is zeker! Leuke versjes helpen jou hiermee. Kijk rustig rond op de website. Je vindt bijna over elk onderwerp een grappig versje. Wil je iets grappigs vertellen over je partner, je broer of zus of je collega? Dit kan allemaal door middel van een humoristisch versje.

In een gedichtje kun je vaak vertellen wat je anders misschien niet zo rechtstreeks durft te zeggen. Geef er een grappige twist aan en de boodschap wordt veel beter aanvaard. Zo kun je over moeilijk dingen toch een leuk gedicht maken en dit aan de betrokkene toesturen. Waarschijnlijk kan die persoon er best wel om lachen als zij of hij het gedichtje leest. Waarom niet eens een komisch sms gedichtje sturen om te zeggen wat je voelt?

Humor verbindt mensen. Met wat humor heb je meteen een gespreksonderwerp. Als je een humoristisch versje aan iemand geeft, blijft het hier niet bij. Het wordt hoogstwaarschijnlijk besproken en er wordt uitbundig mee gelachen. Daarom zijn humor gedichtjes ook zo dankbaar. Iedereen houdt ervan en je kunt er nooit kwaad mee doen.

Humor zou veel meer moeten gebruikt worden in het leven. Het is niet altijd makkelijk om positief in het leven te staan. Maar humor helpt je hierbij gegarandeerd!

Gemiddelde score

(3.61)

Aantal stemmen

1.944