De leukste en mooiste korte gedichtjes

Liefdesverdriet gedichtjes overzicht
Liefdesverdriet gedichtjes

In totaal 120 Liefdesverdriet gedichtjes

Liefdesverdriet doet zeer. Allerlei gevoelens van leegte, woede, eenzaamheid en verdriet wisselen elkaar niet eens meer af. Ze komen steeds bij vlagen en soms tegelijk. Je emoties heb je nauwelijks nog in de hand en je weet niet hoe je hier ooit nog overheen kunt komen.

Het kan iedereen overkomen. Liefdesverdriet. Laat de pijn als een rollercoaster toe, vermijden of ontwijken kan bijna niet, want liefdesverdriet is een rouwproces en daar moet je vroeg of laat toch doorheen. Het is een schrale troost, maar liefdesverdriet hoort bij het leven. Om de pijn een beetje te verzachten en om je er doorheen te helpen, kun je troost vinden bij lotgenoten die hetzelfde hebben ervaren. De liefste en mooiste in de categorie liefdesverdriet gedichtjes staan geschreven op Kortegedichtjes.nl. Ze kunnen een hart onder de riem zijn, als de grond onder je voeten is weggezakt.

Je kunt je eigen liefdesgedicht ook posten en een ander moed inspreken met je gedicht. Liefde kan verdomd veel pijn doen, gelukkig kunnen gedichten goed zijn voor het verwerkingsproces. Door liefdesverdriet gedichtjes te schrijven spreekt je hart en laat je het verdriet toe. Het is logisch dat sommigen niet weten hoe je een gedicht moet beginnen, terwijl je zoveel wilt zeggen. Hoe begin je ermee? Een tip: laat je hart spreken, neem de tijd en maak een begin.

Niet alleen liefdesverdriet gedichtjes kun je op de site bekijken, je kunt zelf jouw teksten liefde of andere gedichten posten. Lieve teksten kunnen over jou persoonlijk gaan of je voelt je er verbonden mee, er zijn altijd mensen die zich herkennen in liefdesteksten voor haar of liefdesteksten voor hem. Gedichten kunnen veel kracht geven om mensen met verdriet er weer bovenop te helpen. Bijvoorbeeld: een bepaalde valentijnsgedicht, een liefde voor je geliefde gedicht of een zomaar lieve brief. Klim in je pen en zet het op de website. Je helpt jezelf ermee door van je af te schrijven en troost anderen weer om moed in het leven te krijgen!

Gemiddelde score

(3.96)

Aantal stemmen

537