De leukste en mooiste korte gedichtjes

Nieuwjaarsgedichtjes overzicht
Nieuwjaarsgedichtjes

In totaal 49 Nieuwjaarsgedichtjes

Ben jij ook zo gek op feesten, en dan vooral Kerstmis en Nieuwjaar? Dan moet je vast en zeker eens kijken tussen al de mooie nieuwjaarsgedichten hier op deze pagina. Je zit volledig in de feeststemming en wilt leuke en vooral originele kerst en nieuwjaarswensen sturen? Doe dit met een gedichtje dat je op de website hebt gevonden, of schrijf zelf nieuwjaarsgedichtjes. Hier vind je alvast heel wat leuke teksten om je te laten inspireren.

Mensen wensen nieuwjaar of kerst aan elkaar via telefoon, sms of mail. Nochtans zijn mooie nieuwjaarswensen in de vorm van nieuwjaarsgedichtjes nog altijd heel populair. Wil jij de aanloop naar Nieuwjaar, de overgang en de eerste dagen van het nieuwe jaar uitbundig vieren? Maak dan zelf je kaarten en gedichtjes. Wedden dat ze door de ontvanger nog heel lang bewaard zullen blijven? Het zijn unieke stukken die gekoesterd worden!

Bekijk al deze leuke nieuwjaarswensen. Wil jij ernstige en filosofische teksten of gedichten waarin je terugkijkt op het voorbije jaar? Of wil je vrolijke en speelse teksten? Je vindt het allemaal op deze site. Nieuwjaarsgedichtjes zeggen in een paar woorden wat je anders in heel wat meer bewoordingen zou uiten. Ze zijn vaak gevat, to-the-point en spreken heel erg aan. Wil je zelf aan de slag gaan om gedichtjes over kerst en Nieuwjaar te schrijven? Gewoon doen! Je hoeft echt geen ervaren of bekende dichter te zijn. Ook jij kunt het!

Deze website is gemaakt voor mensen die geïnteresseerd zijn in gedichten. En deze rubriek gaat in het bijzonder over wensen voor Kerstmis en Nieuwjaar. Kruip gerust zelf in je pen en laat je fantasie de vrije loop. Een eigengemaakt gedichtje is zoveel persoonlijker dan de gedichten die iedereen kent. Je kunt deze gedichtjes ook bijvoorbeeld als muurdecoratie ophangen tussen de Kerstversiering. Een paar spreuken zijn op een feestje altijd een aanleiding tot leuke gesprekken.

Gemiddelde score

(4.15)

Aantal stemmen

1.133