De leukste en mooiste korte gedichtjes

Overige gedichtjes overzicht
Overige gedichtjes

In totaal 172 Overige gedichtjes

Die literaire vrijheid die ervoor zorgt dat je helemaal jezelf kan zijn als je gedichten en tekstjes schrijft. Dat je geen enkele norm hoeft te respecteren en je alles wat je voelt en denkt kwijt kan in je schrijfsels. Die literaire vrijheid heeft als keerzijde dat niet elk gedicht en elke tekst onder een duidelijk thema te categoriseren valt, maar vaak een geheel van allerlei uiteenlopende gevoelens en gedachten bevat. Misschien vertel jij in je tekst over de tragische dood maar ook over het ontluikende leven, over hechte vriendschap en tegelijk verwoestende vijandschap.

De categorie "gedichten overig" brengt al deze gedichten en teksten samen: leuke gedichten, spannende gedichten, grappige gedichten, maar ook mooie gedichten en trieste gedichten. Ben jij dus op zoek naar een gedicht of een tekst die niet specifiek over een bepaald onderwerp gaat, waarvan je niet weet onder welke categorie je ze zou kunnen vinden omdat ze tegelijk alles en niets omvatten: hier zal je zeker aan je trekken komen!

Laat je zeker ook niet tegenhouden zelf in je pen te kruipen en een van je zelfgeschreven gedichten of teksten naar ons op te sturen om met ons en anderen te delen. Wat is er tenslotte beter dan leuke teksten te lezen op een zonnige zomerdag in de tuin met een fris drankje of 's avonds gezellig in je bed op een winteravond... Poëzie werkt vaak helend, zowel voor de lezer als voor de schrijver. De wereld heeft altijd nood aan enkele mooie teksten!

Met een uitgebreid aanbod aan gedichten en teksten zal je in de categorie overige gedichten zéker vinden wat je zoekt. Heb je zelf een idee waarnaar je op zoek ben of wil je liever gewoon rondkijken zonder specifiek doel voor ogen? Dit is allemaal mogelijk. Gebruik de zoekmachine waar je je zoekterm kan ingeven en alle hiermee overeenkomende gedichten en teksten zullen verschijnen.

Veel plezier met zoeken en schrijven, de categorie overige gedichten is nog lang niet uitgeput!

Gemiddelde score

(3.71)

Aantal stemmen

967