De leukste en mooiste korte gedichtjes

Pensioen gedichtjes overzicht
Pensioen gedichtjes

In totaal 33 Pensioen gedichtjes

Wanneer een collega met pensioen gaat, gaat dat meestal niet onopgemerkt voorbij. Er is een receptie op het bedrijf voor collega?s en familie. De werkplek wordt versierd. Er is een etentje met een kleine kring collega?s en het gezin. Hoe er ook invulling wordt gegeven aan het ingaan van het pensioen, er horen wensen bij. Want de nieuwe tijd breekt aan, met meer vrije tijd maar ook een netwerk dat kleiner wordt. Lang naar uitgekeken of toch spannend?!

Natuurlijk horen daar cadeaus en kaarten bij. Om invulling te geven aan de tijd die komen gaat of vol met herinneringen om terug te kijken naar de mooie samenwerking. Een persoonlijke boodschap in pensioen gedichtjes hoort daar natuurlijk bij. Je tekst pensioen geef je bij het cadeau, in een speech of los in een kaart pensioen. Wil je enkele bijzondere gedachten neerpennen, kijk dan zeker ook evne bij gedachten gedichtjes. Het is niet altijd even makkelijk om met pensioen te gaan, nieuwe tijden breken aan, wat zal dit brengen? In de met pensioen tekst geeft je met een knipoog aan dat je iemand gaat missen en bedank je de pensionaris voor al wat hij gedaan heeft voor het bedrijf.

En voor de pensioen collega geldt ook dat het afscheid lastig kan zijn. Je hebt jarenlang met veel plezier dagelijks samengewerkt met veel collega?s en die tijd is nu voor bij. Ook als diegene die met pensioen gaat, is het leuk om je collega?s, het management of het hele bedrijf te bedanken met een paar afsluitende woorden. In een met pensioen gedicht geef je gevoel aan je afsluitende boodschap.

In deze vind je verschillende met pensioen gedichtjes. Voor je collega of goede vriend, maar ook voor je partner of een van je ouders. Met de pensioengedichtjes zwaai je iemand goed uit.

Ook zijn er teksten beschikbaar welke de pensionaris bij wijze van afscheid aan zijn of haar bedrijf kan sturen.

Deze teksten kun je als inspiratie gebruiken of direct overnemen. Heb je zelf een mooie tekst pensioen, plaats je gedicht dan ook hier om anderen te inspireren.

Gemiddelde score

(3.86)

Aantal stemmen

1.338