De leukste en mooiste korte gedichtjes

Sms gedichtjes overzicht
Sms gedichtjes

In totaal 29 Sms gedichtjes

Sms gedichten of WhatsApp gedichten zijn de gedichten van nu. Je stuurt even snel een leuk en lief sms bericht en je kunt meteen weer door met je andere drukke bezigheden. Dat maakt de boodschap echter niet minder gemeend. Sms gedichtjes zijn eigenlijk een soort korte liefdesboodschappen.

Vanuit het verleden stuurden geliefden elkaar lange brieven of gedichten via postkoets, duif of later gewoon via de post. Maar in het huidige digitale tijdperk zijn de communicatiemiddelen veel sneller geworden en de berichten veel korter. Ook de liefdesgedichten ontwikkelen zich hier in mee. Papier en pen hebben inmiddels plaatsgemaakt voor digitale schermpjes en de ouderwetse liefdesbrief werd vervangen door sms en later whatsapp gedichtjes. Maar de lieve berichtjes zijn nog steeds even origineel. Dat zie je aan de sms gedichten die hier staan. Het is de kunst je boodschap en je liefde in zo weinig mogelijk tekens te verpakken. En dat kan een hele uitdaging zijn. Maar door het verwerken van verschillende letters, cijfers en smileys kun je hele grappige gedichten maken. Die er ook nog eens leuk uitzien. Korte berichten maar niet minder mooie gedichten. De liefdes teksten komen via korte gedichten bij de ontvanger in de berichtenbox. Om lang te bewaren en keer op keer na te lezen.

Natuurlijk kun je niet alleen sms gedichten liefde sturen. maar ook een goede vriend of vriendin weet de kleine gedichtjes vast te waarderen. Omdat je hem of haar mist, graag weer iets wilt afspreken of gewoon even laten weten dat je aan elkaar denkt. Of je kunt in een kort berichtje iemand beterschap of succes wensen.

Heb je zelf ook leuke gedichten getext? Laat het hier weten. Zo kunnen ook anderen inspiratie op doen voor sms gedichtjes en hun geliefde, vriend of vriendin via sms verrassen met mooie boodschappen.

Gemiddelde score

(3.73)

Aantal stemmen

449