De leukste en mooiste korte gedichtjes

Trouwgedichtjes overzicht
Trouwgedichtjes

In totaal 36 Trouwgedichtjes

Het huwelijk, de mooiste dag van je leven. De huwelijksgedichten kunnen rond het huwelijk op verschillende manieren een plek krijgen.

Trouwgedichtjes voor elkaar
Als je je wederhelft wilt verrassen tijdens de ceremonie, dan kun je dat met een gedicht huwelijk instappen. Je man of vrouw zal blij verrast zijn door je mooie woorden en lieve wensen. Niets is persoonlijker dan je eigen liefdestekst aan elkaar uitspreken om je belofte kracht bij te zetten. Je maakt door je eigen gedicht trouwen een heel bijzonder moment.

Trouwgedichtjes op de uitnodiging
Familie en vrienden zijn welkom om deze mooie dag samen met jullie te beleven. Trouwgedichten kun je op de huwelijksuitnodigingen zetten om de uitnodiging een extra persoonlijk tintje te geven. Deze dag maak je tenslotte maar een keer mee!

Trouwgedichtjes om te feliciteren
Op de dag zelf is niets mooier dan het paar de gelukwensen huwelijk via leuke gedichten te geven. Je huwelijkswensen kaart is de perfecte manier om de felicitatie huwelijk over te brengen. Een mooie tekst op een losse kaart of je tekst voorzien van een cadeau. Hiermee weet je bij het bruidspaar de juiste snaar te raken.

Als goede vriend of dierbaar familielid heb je misschien wel de bijzondere eer om een woordje te mogen doen richting het bruidspaar. Maar hoe vind je hiervoor de juiste woorden? Het moet een mooi moment zijn, dus je zoekt een passende tekst. Van emotionele trouwwensen tot grappige gedichten. Er is altijd een mooi huwelijk gedicht dat bij jou en jouw band met het huwelijkspaar past. Op deze manier maak je hun trouwdag onvergetelijk!

Hier vind je voor alle situaties de mooiste huwelijksgedichten. Pas ze aan wanneer je dat wilt. Heb je zelf een mooi gedicht en wil je dit delen, plaats het dan op deze pagina zodat je met jouw woorden ook anderen kunt inspireren.

Gemiddelde score

(3.70)

Aantal stemmen

513