De leukste en mooiste korte gedichtjes

Vaderdag gedichtjes overzicht
Vaderdag gedichtjes

In totaal 40 Vaderdag gedichtjes

Een keer per jaar staat je vader in het middelpunt van de belangstelling. Als zoon of dochter eraan denkt dat de tweede zondag (in België) of de derde zondag (in Nederland) van juni vaderdag is en hij/zij tijdig hun cadeau is gaan halen en de papa verrast, kan zijn dag helemaal niet meer stuk. Maar laten we eerlijk zijn, we denken er meestal vrij laat aan. Dankzij de reclame op de TV of radio wordt onze aandacht gevestigd op vaderdag, maar vergeleken met moederdag komt deze boodschap meestal laat aan. Tijd voor een origineel vaderdagcadeau!

Als we geen vaderdagcadeau vinden, kunnen we zelf nog iets voor vaderdag knutselen. Wat dacht je van een zelfgemaakte das met een kruiswoordraadsel of een rebus die zegt dat jij hem trakteert op restaurant? Ben je niet zo goed in knutselen, of ben je minder goed met woorden, dan kunnen wij je alvast helpen met een versje voor vaderdag of een tekst.

Als we wel een cadeau hebben, dan zitten we nog met een kaartje. Inspiratie nodig voor dat blanco kaartje, geen nood, wij hebben honderden vaderdaggedichtjes of gewoon een tekst vaderdag. Zoek je iets grappig, origineel, lief, eerlijk, rijmend of zelfs in haiku, ... wij hebben al deze soort vaderdaggedichtjes voor je klaarstaan.

Ben je toch nog steeds inspiratieloos ongeacht de honderden humoristische, mooie, inspirerende, leuke teksten? Of heb je rijmende vaderdagcadeau tips? Maak zelf een vaderdag tekst of een versje vaderdag en zend deze in!

In de categorie vaderdaggedichtjes vind je niet alleen gedichten die enkel geschikt zijn voor vaderdag. Zoek je gewoon een gedichtje om je vader te bedanken, een versje om je vader te verrassen omdat hij jouw geholpen heeft of een tekst om te zeggen dat hij de beste is? Dan vind je ze ook in deze categorie.

Vergeet volgend jaar de tweede zondag van mei moederdag niet, inspiratie voor een moederdag gedicht vind je natuurlijk ook op Kortegedichtjes.nl!

Gemiddelde score

(3.77)

Aantal stemmen

617