De leukste en mooiste korte gedichtjes

Valentijnsgedichtjes overzicht
Valentijnsgedichtjes

In totaal 40 Valentijnsgedichtjes

Valentijnsdag is de dag waarop geliefden elkaar laten weten wat ze voor elkaar betekenen. De liefde wordt gevierd! Van oorsprong alleen voor heimelijke liefdes, maar tegenwoordig ook als jullie al een setje zijn. Valentijnsdag is op 14 februari. Bij Valentijnsdag horen cadeautjes als kaarten, bloemen, parfums, chocolade of een etentje. Door het gebruik van valentijnsgedichtjes maak je je cadeau helemaal af. Maar hoe bedenk je je valentijnskaart tekst? Hier vind je allerlei lieve Valentijnsdag gedichten, deze liefdesgedichten zijn allemaal aan te passen voor je eigen liefde.

Verras je anonieme liefde of je eigen partner met een cadeau op deze dag. En geen cadeau is persoonlijker dan je eigen Valentijnsdag gedicht waarin je je liefde voor de ander onder woorden brengt en je valentijnideeën met jouw Valentijn deelt. Wil je een cadeau geven? Maak je cadeau voor hem of cadeau voor haar dan helemaal af door in een paar woorden in je valentijnsgedicht aan te geven wat je voor de ander voelt. Zeg nou zelf, een gedicht voor Valentijn geven is veel persoonlijker en origineler dan een bos bloemen of een doosje chocolade...

Maak je je eigen gedicht, Valentijn? Gebruik de voorbeelden hier als inspiratie voor je eigen liefdesteksten. Heb je zelf een mooie tekst, Valentijn? Deel deze dan hier met anderen. Zodat zij hun eigen valentijnsgedichtjes kunnen opstellen.

Met Valentijn gedichten kun je ook aan vrienden en vriendinnen laten weten hoe zeer je de vriendschap en liefde van de ander waardeert. Dus ook voor je beste vriend of vriendin, je moeder, je broer of zus. Er is altijd wel iemand die je een valentijnsgedicht kunt sturen. Het zal zeker gewaardeerd worden.
Voor iedereen die je lief is kun je hier mooie en verrassende gedichten vinden waarmee je kunt laten zien hoeveel je om ze geeft. Valentijnsdag is de dag van de liefde en de vriendschap! Vier dit met lieve, ontroerende en mooie woorden.

Gemiddelde score

(3.55)

Aantal stemmen

347