De leukste en mooiste korte gedichtjes

Vriendschap gedichten overzicht
Vriendschap gedichten

In totaal 177 Vriendschap gedichten

Vrienden zijn er altijd voor je. Ze staan aan je kant en je kan er zowel mee lachen als mee huilen. Ja, een ware vriend is moeilijk te vinden, maar hij of zij is van onschatbare waarde. Toch vergeten we soms onze waardering voor ze te uiten. Niet omdat we ze niet waarderen, maar omdat we zo vertrouwd met ze zijn dat we hun aanwezigheid en goede daden al snel als vanzelfsprekend gaan bezien. Hoe leuk is het als je een goede vriend verrast met een gedicht over vriendschap?

Vriendschapsgedichten zijn zeer persoonlijke cadeaus die laten weten hoeveel je om je vriend geeft. Je hebt namelijk veel moeite gedaan om het perfecte gedicht te vinden of om er zelf een te schrijven. Op deze pagina vind je een groot repertoire aan vriendschapsgedichten. Voor elke situatie is er wel een gedicht dat toepasselijk is.

Zo zijn vriendinnen gedichten mooie cadeaus voor verschillende gelegenheden. Misschien is je vriendin net verhuisd of gaat ze trouwen. Of misschien wil je haar simpelweg even laten weten dat je zo ontzettend blij bent met jullie vriendschap. Een gedicht kan dit op een grappige, of juist ontroerende manier onder woorden brengen.

Vriendschapsteksten zijn dus geschikt voor iedereen. Teksten vriendschap zijn er in alle soorten en maten. Er is voor ieder wat wils. Voor elke gelegendheid of situatie zijn er wel woorden te vinden. Mooie teksten over vriendschap weerspiegelen de gevoelens die je hebt voor je vriend of ze representeren een bepaalde mijlpaal die jullie vriendschap heeft bereikt.

Vriendschapsgedichten kort maar krachtig kunnen een oppepper geven aan jouw vriend of vriendin. Het laat ze even weten dat je blij met hem of haar bent en dat je hem of haar waardeert. Hier heb je niet drie A4?tjes voor nodig. Korte gedichten vriendschap zullen de gevoelige snaar al raken.

Voor mooie gedichten over vriendschap zit je hier aan het juiste adres. Neem een kijkje in het repertoire aan vriendschapsgedichten en vind het perfecte gedicht vriendschap voor die ene vriend waar jij zo blij mee bent!

Gemiddelde score

(3.97)

Aantal stemmen

2.732