De leukste en mooiste korte gedichtjes

Ziekte gedichtjes overzicht
Ziekte gedichtjes

In totaal 40 Ziekte gedichtjes

Ziek zijn is nooit prettig. Op dergelijke momenten hebben we veel steun en zorg nodig. Eén van de ideale manieren om iemand op te beuren zijn ziekte gedichtjes. We vragen ons soms af waarom iemand ziek moet zijn, waar deze persoon het aan verdiend heeft of hoe het nu verder moet. Je kunt troost zoeken en op de website mooie ziekte gedichtjes lezen.

Wil je aan iemand zeggen dat je er voor die persoon bent, ook in moeilijke tijden? Kies dan een mooi sterkte gedicht uit en deel het met haar of hem. Als je in een tekst ziekte als onderwerp kiest, dan kun je heel wat gevoelens delen met iemand. Je ziet dat je niet alleen staan met je verdriet. Beterschapsgedichten beuren altijd op, ook al is de ziekte soms heel ernstig.

Als een ziekte uiteindelijk toch zou uitmonden in een overlijden, dan heb je zeker nood aan troost! Overlijdensgedichten helpen dit grote verlies te dragen. Net als bij een gedicht ziekte is een gedicht dood een heel grote steun. Deel je gevoelens bij het overlijden door middel van een gedicht.

Als je in je gedichten ziekte en dood kunt verwoorden, dan wordt het makkelijker om je gevoelens te delen. Gesprekken schieten vaak te kort als het om een groot verlies gaat. Denk bijvoorbeeld aan een gedicht overlijden moeder. Het is veel beter om een mooi gedichtje te kiezen en het aan de nabestaanden te geven, dan niet te weten wat te zeggen.

Of het nu gaat over beterschapswensen of iemand steun te geven bij het heengaan van een geliefde, gedichten doen het altijd. Ga op de website op zoek naar dat ene gedicht dat perfect jouw gevoelens uitdrukt. Je vindt er vast en zeker wel een paar. Mooie gedichten laten gevoelens opborrelen en ze helpen jou ermee om te gaan. Deel deze mooie gedachten. Op die manier ben je een heel grote steun voor de andere!

Gemiddelde score

(4.02)

Aantal stemmen

363