De leukste en mooiste korte gedichtjes

Verjaardags gedichten overzicht
Verjaardags gedichten

In totaal 42 Verjaardags gedichten

Wees super creatief met deze verjaardagsteksten!
Weer een vriend of vriendin jarig? Oef, stuur je weer een standaard tekst op Facebook met daarin "Van Harte Gefeliciteerd!" of "Nog Vele Na Deze!"? De zoveelste standaard verjaardagsgedichten klinken intussen wat oubollig. Soms wil je een leuk berichtje achterlaten, maar wat moet erin komen te staan? Verjaardagsgedichten zijn een goede optie om jouw verjaardagswensen aan vrienden nieuw leven te geven. Oké, verjaardag gedicht? Deze woorden maken je misschien al nerveus. Wat voor tekst moet je dan verzinnen?

Een leuk verjaardagsgedicht kan grappig, ontroerend of gewoon vrolijk zijn. Het kan apart zijn en maakt het lezen van een verjaardagskaart leuker voor de jarige. Het is aardig wat om zelf een verjaardagstekst te verzinnen als je niet zo handig hierin bent. Toch is het de moeite waard om voor een aparte verjaardagswens te gaan in plaats van een standaard tekst. Je hoeft gelukkig niet zelf een originele tekst te verzinnen als je dit niet kunt. Uit de teksten die je hier vindt, zal je zeker één hebben die weergeeft wat jij voelt.

Hier vind je de leukste teksten voor elke verjaardag. Voor opa, oma, papa, mama, jouw collega of beste vriendin vind je zeker iets toepasselijk. Een bepaalde tekst die je naar je neefje van 10 jaar stuurt, stuur je niet naar je oma die 50 jaar wordt. Voor je neefje zoek je misschien naar grappige verjaardagswensen of een kindergedicht. Voor oma zoek je weer een tekst die onder de categorie verjaardagswensen 50 jaar valt.

Welke tekst je ook kiest, op deze site ontdek je hele mooie gedichten die gegarandeerd een lach op het gezicht van de jarige zullen achterlaten. Je geeft de jarige het gevoel dat jij de tijd hebt genomen om iets origineels te schrijven op hun kaart of een leuke tekst op Facebook te posten of te sms'en. Met deze teksten maak jij de dag van de jarige gezelliger. En jij wordt gezien als een super creatief persoon door de jarige. Een win-win situatie toch?

Volgende week naar een feestje? Jouw kaart wordt er één die de jarige niet snel vergeet. Gedicht verjaardag! Deze woorden klinken een stuk leuker nu toch?

Gemiddelde score

(3.56)

Aantal stemmen

856